Vrijwilligers voor inrichten huizen Oekrainiers gezocht

Sitchting Veere zocht inwoners van Koudekerke en Dishoek die mee willen helpen bij het inrichten van huizen die geschikt worden gemaakt voor vluchtelingen uit Oekraine.

Zie onderstaande oproep

Ter info.

———- Forwarded message — 17:46
Subject: Inboedel en vrijwilligers gezocht
To:

Laten we de schouders er samen onderzetten in Koudekerke!De flatjes in de kerkstraat gaan voorlopig nog niet tegen de grond. Alle flats die daar vrij komen, worden klaargemaakt om Oekraïense vluchtingen op te vangen (dit kunnen in totaal 16 flats worden). Ons is gevraagd dit te coördineren. De eerste flat is volgende week al klaar om ingericht te worden, de twee volgende flats waarschijnlijk over 2 weken.Wat hebben in eerste instantie nodig:*Ieder huis zal van een hele inboedel voorzien moeten worden, denk aan bedden, lakens, dekbedden, koelkast, wasmachine, stoelen, tafels, kinderspeelgoed, etc.*Een vrijwilligerspool van mensen die willen sjouwen/ spullen in elkaar willen zetten op dagen dat spullen gebracht worden.Heb je wat staan, of wil je helpen ik hoor het graag!afbeelding


Met vriendelijke groet,
Sandra van der Linde – NeveWelzijnswerker
06 51311333Werkdagen: maandag, woensdag en donderdagContactpersoon voor:Biggekerke * Koudekerke 0118 583687
info@welzijnveere.nlwelzijnveere.nl